Dataprivacy bescherming is meer dan alleen anonimiseren

Bij het optimaal beschermen van je privacygevoelige gegevens komt veel meer kijken dan alleen anonimiseren. Zo is het van belang dat je scherp hebt hoe (en waarom) je anonimisering in kan zetten als beschermingsmiddel. Bij NMTY kijken we graag verder dan alleen onze producten en we helpen je dan ook graag een passende oplossing te vinden zodat je veilig (en met vertrouwen) aan de slag kan met privacygevoelige gegevens.

Hoe wij ondersteunen

We helpen je te inventariseren wat echt nodig is

Een eerste stap op het gebied van dataprivacy bescherming is bepalen waar, wat en hoe je oplossingen toepast. Onze privacy experts helpen je bovenstaande vragen te beantwoorden.

We zoeken samen een passende oplossing

Gezamenlijk stellen we vast welke oplossingen op welke plek nodig zijn. Hierbij houden we rekening met hoe je de anonieme data inzet en of dit in lijn is met wet- en regelgeving.

Toetsen en sturen bij waar dat nodig is

Wil je zeker weten of je data ook echt anoniem is? Wij ondersteunen je door de herleidbaarheid en bruikbaarheid van je geanonimiseerde gegevens te toetsen, en wanneer nodig, je proces van anonimiseren hierop aan te passen.

Wat wij beloven als je voor NMTY kiest

Data Privacy Experts

Data privacy experts

Onze medewerkers hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van data(privacy). Zo kunnen we je niet alleen ondersteunen om te voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook helpen om je proces van anonimiseren technisch geïmplementeerd te krijgen.

Meer dan alleen product support

Meer dan alleen product support

We kijken verder dan alleen de technische implementatie van onze oplossingen. Samen met onze klanten zijn we altijd op zoek naar passende oplossingen die horen bij de uitdagingen die ontstaan op het moment dat je privacygevoelige gegevens verwerkt.

Samen bouwen

Samen bouwen

Privacy beschermen doe je niet alleen. Door onze kennis op het gebied van dataverwerking te combineren met de kennis van onze klanten zijn wij in staat om onze producten optimaal aan te laten sluiten bij de behoefte van onze klanten. Zo dragen we allemaal bij aan betere privacybescherming.

Data privacy experts

Data Privacy Experts
Ervaring

Onze experts hebben niet alleen ervaring op het gebied van wet- en regelgeving maar ook op het gebied van het toepassen van dataprivacy bescherming. Zo hebben wij experts op het gebied van data-analyse, technische infrastructuren, test & release management en data engineering.

Verschillende sectoren

Zo worden onze oplossingen toegepast bij overheden, gezondheidszorg, onderwijs en de zakelijke dienstverlening.

Kennis delen

Naast het ontwikkelen van onze oplossingen delen we graag onze kennis en ervaringen. Dat doen we door verschillende soorten content via onze website en social media op te stellen en te delen.

Meer dan alleen product support

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact is essentieel in onze samenwerking. Zo houden we niet van ingewikkelde processen om contact te leggen, maar helpen we je het liefst persoonlijk verder met een vast NMTY-aanspreekpunt.

Verder kijken

We maken gegevens anoniem, maar wel op een manier waarop ze bruikbaar blijven. Dit doen wij door altijd nét even iets dieper en verder te kijken. Bij ons draait het om het totaalproces. En daar gaan we een passende oplossing voor vinden!

Samen meer mogelijk maken

Samen

Om tot de juiste aanpak en oplossing te komen besteden we tijd met elkaar. Jij hebt de kennis van jullie data en hoe deze wordt toegepast, wij hebben de kennis op het gebied van  bescherming. Samen is dat een gouden combinatie!

Passende oplossingen

We leren continu van onze klanten. Hoe zij onze producten gebruiken, wat ze graag anders zouden zien en wat er in de toekomst van onze oplossingen verwacht wordt. Daarom hechten we veel waarde aan het verbeteren van onze oplossingen zodat ze perfect aansluiten bij het gebruik. Dit is iets wat we samen met onze klanten doen.

Samen data privacy beschermen

Onze oplossingen worden gebruikt om jaarlijks een enorm aantal privacygevoelige gegevens te beschermen binnen verschillende sectoren. Denk hierbij aan overheden, de gezondheidszorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening!

Meer dan

1,000000000

Privacygevoelige attributen per jaar beschermd

100

Verschillende databronnen

Kom in gesprek

Om samen met NMTY je uitdagingen op het gebied van dataprivacy te bespreken.