NMTY Data Privacy Event 2023
By nmty
21 december 2022

Save the date! Op donderdag 23 februari 2023 organiseren we voor de eerste keer het NMTY Data Privacy Event! Een volledig gratis evenement gericht op het delen van kennis en ervaring op het gebied van dataprivacy bescherming.

Ben jij werkzaam in de wereld van dataprivacy bescherming, benieuwd wat voor nieuwe ontwikkelingen er op dit vlak aan zitten te komen of wil je graag je kennis en ervaring met andere delen? Dan wil je dit virtuele evenement zeker niet missen!

Het NMTY Data Privacy Event is volledig gericht op het delen van kennis en ervaring op het gebied van dataprivacy bescherming. Niet alleen vanuit een wet- en regelgeving of technisch perspectief, maar juist doormiddel van een brede aanpak aangezien dataprivacy bescherming een impact heeft op nagenoeg alle rollen binnen je organisatie.

Zo worden er sessies gegevens over de impact van anonimiseren in de praktijk en presenteren we een risico model dat je helpt om de juiste keuzes te maken op het gebied van dataprivacy beschermingsmaatregelen. En als kers op de taart hebben we een ware keynote die verzorgt wordt door Bart van Buitenen van de Dasprive podcast!

De volledige agenda, als ook het inschrijfformulier om aan te geven dat je er bij bent, vindt je hier!