NMTY breidt haar dienstverlening uit naar Denemarken!
By nmty
25 augustus 2022

NMTY staat voor het beschermen van privacygevoelige data en tegelijkertijd deze data bruikbaar houden voor o.a. test-, ontwikkel- en analysedoeleinden ongeacht de grootte, het type of de manier waarop deze is opgeslagen. Organisaties kunnen volledig zelf bepalen op welke manier ze anonimiseren willen toepassen. We richten ons hierbij op gebruiksgemak, zodat elke organisatie gemakkelijk en snel aan de slag kan met anonimiseren.

NMTY ondersteund organisaties met het veilig kunnen verwerken van privacygevoelige data doormiddel van anonimiseren. Hierbij is onze ambitie om zo veel mogelijk organisaties binnen Europa te helpen om op een veilige en verantwoorde manier met privacygevoelige data om te gaan. Na Nederland als thuisland, slaan we nu de vleugels uit naar Denemarken. Wij zijn dan ook trots om onze samenwerking met Essence Solutions aan te kondigen. Essence Solutions staat klanten in Denemarken bij die werken met Microsoft Dynamics AX / 365 FO en zoeken een oplossing voor hun klanten die op een veilige manier met privacygevoelige data willen werken.

Met deze samenwerking ontstaat de mogelijkheid voor NMTY om buiten onze landsgrenzen een bijdrage te leveren aan het beschermen van privacygevoelige data. Voor Essence Solutions ontstaat de mogelijkheid om hun dienstenaanbod uit te breiden en hun klanten bij te staan met oplossingen voor het veilig verwerken van persoonsgegevens. Een duidelijke win-win voor beide partijen!

Wij kijken ontzettend uit naar onze samenwerking en zien dit als een mooie volgende stap om een bijdrage te leveren aan het beschermen van privacygevoelige data in landen binnen Europa!

Tags: